Reviews

Rendement leads aanzienlijk verhoogd

"Door Crown Consultancy heeft ons team leren werken met een vaste structuur en werken ze uniform. Daarnaast hebben we het rendement uit de leads aanzienlijk verhoogd."

www.medifitbreda.nl

Lees meer
Koen Gerrits, eigenaar Medifit Breda

Het salesbeleid wordt nu beter omarmd

"Met de komst van Crown Consultancy is ons team zich beter bewust van hun eigen invloed op het verkopen van lidmaatschappen. Hierdoor verandert ook de attitude t.o.v. het salesbeleid. In ons team wordt dit nu beter omarmd en ziet men er niet meer tegenop, maar zien ze het juist als een uitdaging."

www.essinkcitygym.nl

Lees meer
Kim Essink, eigenaresse Essink City Gym Eindhoven

Na 10 weken ruim 500 klanten op BIOCIRCUIT

"Sinds 1 juli 2019 hebben wij het BIOCIRCUIT binnen Bewegingscentrum Drachten geïntroduceerd. Voorafgaand aan deze introductie zijn wij begonnen met een samenwerking met Maarten de Croon van Crown Consultancy. Maarten heeft ons van begin af aan geholpen om het BIOCIRCUIT succesvol te maken. Als team hebben wij meerdere trainingen gevolgd in hoe wij de klant op de juiste manier kennis kunnen laten maken met het BIOCIRCUIT, waarbij de klantbenadering centraal stond. Door de begeleiding van Maarten en de inzet van ons team heeft dit geleid tot zeer positieve ervaringen. Inmiddels trainen er na tien weken ruim 500 mensen op dit unieke trainingsconcept van Technogym. Wij willen Maarten bedanken voor deze fijne manier van samenwerken."

www.bewegingscentrumdrachten.nl

Lees meer
Jordy Minnesma, clubmanager Bewegingscentrum Drachten

Crown geeft structuur binnen mijn club!

"Crown geeft structuur binnen mijn club en traint mijn medewerkers volledig op het gebied van sales"

www.sportingclubdeuitweg.nl

Lees meer
Kevin Curiel, eigenaar Sportingclub de Uitweg

De experts van Crown zorgen voor een zeer prettige benadering!

"De experts van Crown zorgen voor een zeer prettige benadering en fijne structuur binnen mijn club"

www.happybodies.nl

Lees meer
Margritte Vinkesteyn, clubmanager Happy Bodies Leidsche Rijn

De basis die elke club nodig heeft!

"Crown Consultancy biedt de basis (met structuur en richtlijnen) die elke club nodig heeft"

www.happybodies.nl

Lees meer
Tim van Terheijden, clubmanager Happy Bodies Almere

De externe factor!

"Crown Consultancy is de externe factor die ervoor zorgt dat het proces intern goed neergezet wordt."

www.squashfitnesspurmerend.nl

Lees meer
Chester van der Zee, eigenaar Squash Fitness Purmerend

De key voor succes

"Structuur aanbrengen is de "key" voor succes in elk bedrijf. Crown Consultancy geeft ons die structuur."

www.thetrainingclub.nl

Lees meer
Roy van Zijl, eigenaar The Training Club Dedemsvaart en Genemuiden

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!

“Ik hoorde en zag Jasper & Maarten van Crown Consultancy voor het eerst op een eGym informatiedag. Ik was onder de indruk van hun perspectief en aanpak om meer en sneller klanten te werven. Vervolgens heb ik een adviesafspraak gemaakt met Jasper en hij is eerst even gaan kijken De sterke en zwakke punten liggen in de studio. Na een gemeenschappelijk doel heb ik afgesproken om twee jaar samen te werken. Sinds Jasper ons heeft ondersteund, werken mijn medewerkers met een uniform concept en spreken met de klanten dezelfde taal en zullen overwinnen de laatste hindernissen!”

www.storiafit.de

www.storiefit.de

Lees meer
Liesbet van Lier, Inhaber Storiefit Biedenkopf Wallau (Deutschland)

Jullie creëren een eenheid!

"Jullie zijn nodig, jullie geven sturing en houvast en dat geeft kwaliteit. Wij vertellen daarom allemaal hetzelfde naar onze leden en daarmee creëren jullie een eenheid."

www.happybodies.nl

Lees meer
Frank Reijn, eigenaar Happy Bodies Noordwijk

Het team blijft scherp!

"Het team blijft scherp op het proces middels de maandelijkse meetings en biedt daarmee houvast en structuur."

www.happybodies.nl

Lees meer
Taco de Vries, clubmanager Happy Bodies Ede, Amersfoort en Leusden

Het werk was uitstekend!

De impulsen vanuit CC hebben ons enorm geholpen om nieuwe processen op te zetten. Het werk zat uitstekend in elkaar.

www.ffs-wallenhorst.de

Lees meer
Sebastian Berner, Inhaber FFS Wallenhorst (Deutschland)

Het werk was uitstekend!

“De impulsen vanuit CC hebben ons enorm geholpen om nieuwe processen op te zetten. Het werk werd uitstekend samengevat.”

www.ffs-wallenhorst.de

Lees meer
Sebastian Berner, Inhaber FFS Wallenhorst (Deutschland)

Wij beoordelen Crown Consultancy met een 1!

“Wij beoordelen de concepten en inhoud van Crown Consultancy met een 1!”

www.sun-days-mahlow.de

Lees meer
Carsten Heuer, Clubmanager Sun-Days Berlin (Deutschland)

Crown Consultancy heeft ons heel goed geholpen!

Crown Consultancy heeft ons uitstekend geholpen. We moesten met het hele team een ​​upselling-traject uitvoeren met Biocircuit. Vroeger gebeurde dit door een verkoopteam, maar nu doen alle trainers het.

www.sportsup-wiesbaden.de

Lees meer
Timo Rieder, Clubmanager SportsUp Wiesbaden (Deutschland)

Om voorbereid te zijn op alle toekomstige uitdagingen!

“Crown Consultancy heeft ons uitgebreid begeleid op weg naar het oprichten van een nieuw bedrijf. Vanuit onze persoonlijke wensen hebben wij samen een consistent concept kunnen ontwikkelen en implementeren, waarbij wij tot op de dag van vandaag uitstekend begeleid zijn om op alle mogelijke manieren voorbereid te zijn. toekomstige uitdagingen.”

www.tm-fitnessclub.de

Lees meer
Tatjana Feuerer, Inhaber T+M FitnessClub Nittendorf (Deutschland)

Zo gemotiveerd en voorbereid door deze training van Crown Consultancy!

“We hebben ons biocircuit nog niet ontvangen, maar we zijn zo gemotiveerd en voorbereid door deze training dat we vertrouwen hebben in succes. Laten we gaan, we hebben er zin in.”

www.wellnessclub-dresden.de

Lees meer
Lorena Windschüttel, Inhaber WellnessClub No6 Dresden (Deutschland)

Open de deur en poort voor de medewerker

Op de juiste plaats op het juiste moment

Soms ontstaan ​​er zakelijke relaties die waarschijnlijk nooit tot stand zouden zijn gekomen en zo kwam het eerste contact met het Nederlandse bedrijf Crown Consultancy via Technogym tot stand.

De sporten uit Wiesbaden hadden het volautomatische trainingscircuit “Biocircuit” van Technogym overgenomen. Om dit te bereiken moesten de verkoopprocessen worden geoptimaliseerd en hier kwam Crown Consultancy in beeld. De nieuwe aanwinst van het “Biocircuit” moet een succesverhaal worden voor de sport. Niemand had aanvankelijk gedacht dat dit heel anders zou aflopen. Vrijwel direct nadat eind 2019 de nieuwe overname van Biocircuit werd bezegeld, volgde de pandemie, die het bedrijf tot op de dag van vandaag blijft beïnvloeden en voor een heroverweging van alle werkprocessen zorgde.

Maar onze kop in het zand steken was voor ons uitgesloten en dus gebruikte het team de tijd tijdens de lockdown om fit te worden in de verkoopprocessen in lijn met de start van de verkoop van het Biocircuit. Helaas is het einde van de lockdown steeds verder naar achteren geschoven.

Elke medewerker was enthousiast over het nieuwe product “Biocircuit”, maar het plezier van het team in rollenspellen en training was zeer beperkt.

De salesmanager van Crown Consultancy, Jasper Frederiks, had niet alleen de taak om kennis over te dragen, maar ook om de medewerkers te motiveren en inspireren. Na aanvankelijke moeilijkheden was de samenwerking met Jasper betrouwbaar, op voet van gelijkheid en zeer succesvol. Als de medewerkers na bijna 1,5 jaar samenwerken tijdens de overleggen bevestigen dat de verkooptraining hen zelfvertrouwen geeft, moet er iets goed gedaan zijn.

Ondanks talrijke lockdowns en beperkingen als gevolg van de COVID-19-pandemie heeft het Biocircuit zich goed kunnen positioneren. Van juni 2021 tot juli 2022, iets meer dan een jaar, wist het sports up-team in totaal 218 leden van dit product te overtuigen.

Op de juiste plaats op het juiste moment

Soms ontstaan ​​​​​hij zakelijke relaties die waarschijnlijk nooit dood zouden zijn en zo kwam het eerste contact met het Nederlandse bedrijf Crown Consultancy via Technogym dood stand.

De sport uit Wiesbaden beschikte over het volautomatische trainingscircuit “Biocircuit” van Technogym. Hier moet de verwerking geoptimaliseerd worden en hier kunt u Crown Consultancy in de buurt vinden. Voor de sport kan de nieuwe aanwinst van het “Biocircuit” succesvol zijn geweest. Niemand had gedacht dat de hiel anders zou vallen. Vrijwel direct na 2019 werd de nieuwe overname van Biocircuit bezegeld, gevolgd door de pandemie, het bedrijf dead op de dag vandaag blijft beïnvloeden en voor een heroverweging van alle werkprocessen.

Er is iets te zeggen over de apparatuur en het team heeft gebruik gemaakt van de lockdown en de pasvorm die is gebruikt in het verwerkingsproces in lijn met de start van de verwerking van het Biocircuit. Helaas komt één van de lockdownrossen van achteren.

Elke Medewerker was enthousiast over het nieuwe product “Biocircuit”, ze kon meespelen met het team in rolspreuken en trainingen, wat ze merkte.

De salesmanager van Crown Consultancy, Jasper Frederiks, had nooit iets te maken gehad met de kennis van de drag, maar ook met de medewerkers die motiveerden en inspireerden. De grootste problemen waren de zaadwerking met Jasper betrouwbaar, op voet van gelijkheden zeer succesvol. Omdat de medewerkers na bijna 1,5 jaar zaadwerken tijdens het overleg bevestigen dat de verkooptraining hen zelfvertrouwen geeft, moet hij goed gedaan zijn.

Dankzij de lockdowns en beperkingen als gevolg van de COVID-19-pandemie kan het Biocircuit goed gepositioneerd worden. Van juni 2021 tot juli 2022 heeft het sportteam in één jaar tijd in totaal 218 LED’s in dit product.

https://www.sportsup-wiesbaden.de

Lees meer
Timo Rieder, Clubmanager Sportsup Wiesbaden (Deutschland)

Crown Consultancy heeft mijn verwachtingen overtroffen

De prestaties van Crown Consultancy overtroffen mijn verwachtingen. Na het studeren bij Jasper werden mijn team en mijn nieuwe argumenten en informatie besproken in de daaropvolgende gesprekken.

http://www.circleone.de
Lees meer
Peter Letkeman, Inhaber CircleOne

Wanneer medewerkers echte salestijgers worden…

“Vanaf december 2014 hebben wij Arthur Hogeveen mogen leren kennen en werken wij met het “Heilig Handboek” van Crown Consultancy. In het begin moesten we eraan wennen en dachten we: ‘Het gaat goed? Waarom moeten we alles veranderen?

Nou… sinds we met het Crown Consultancy handboek aan de slag zijn, zijn wij als medewerkers echte salestijgers geworden. Dankzij onze walk-ins, leads en verwijzingen stijgt ons ledenaantal al 2,5 jaar. Het geeft ons hele team een ​​kick als we onze maandelijkse doelen weer behalen.

Naast dat de club mede dankzij Crown Consultancy goed draait, is het altijd erg gezellig als Arthur langskomt. Even een praatje en dan terug naar de welkomstkaarten, wat ziet er goed uit en wat kan beter? … en zo blijven we wakker en worden we elke keer een betere versie van onszelf.”

www.sportschoolgroenlo.nl

www.vitaalsport.nl

Lees meer
Joyce Elsinghorst, Clubmanager Sportschool Groenlo

Crown Consultancy is de herverzekeringsmaatschappij

“De manier waarop medewerkers van Crown Consultancy de dagelijkse processen monitoren heeft onze ogen geopend. Crown heeft veel moeite en toewijding gestoken in het opleiden van onze medewerkers tot echte professionals, wat heeft geresulteerd in maandelijkse groei en het behalen van doelstellingen.  Crown Consultancy is “de herverzekeraar” als het gaat om verkoop, klantbehoud en HR-ondersteuning.”

www.lopikfit.nl

Lees meer
Willy Stekelenburg, Inhaberin Lopikfit

Een echte insider tip om jouw club nog sterker te maken!!

Ik zou Crown Consultancy zeker aanbevelen aan anderen. We hebben veel geleerd in de tijd dat we samenwerkten en kregen veel instructies over hoe je een succesvol gesprek/verkoop kunt voeren 😉

Het persoonlijke contact met Arthur Hogeveen maakt ons wekelijks wakker en zorgt ervoor dat we helder zien wat we willen en moeten bereiken. De bijeenkomsten zijn krachtig, kort en helder, waardoor de feiten duidelijk zijn voor het personeel. Een echte insider tip om jouw club nog sterker te maken!!

www.defitclub.nl

Lees meer
Laura Lindenhovius, Clubmanagerin De Fitclub Winterswijk

Crown is het kompas voor onze clubs op koers voor verkoop!

“Crown is het kompas voor onze clubs op koers voor verkoop!”

www.fitnessoirschot-hapert.nl

Lees meer
Arlette & Chris Liebregts, Inhaber Fitness Oirschot en Hapert

Wij raden het aan ieder fitnessbedrijf aan, behalve onze concurrenten

“Met Crown Consultancy hebben we meer structuur in ons verkoopproces gebracht. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en raden het ieder fitnessbedrijf (behalve onze concurrenten) aan!

www.ahcdenhaag.nl

Lees meer
Wesley Epskamp, Sales Koordinator Active Healthcenter Leidschenveen

Crown biedt ondersteuning, rust en structuur in relatie tot het verkoopproces

“Dankzij Crown is het team veel bewuster geworden van de verkoop. Het verkoopproces wordt nu veel meer gezien als iets dat erbij hoort en dat gedragen wordt door het hele team. Het team heeft geleerd verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen. Met name zien we nu een stijging in het aantal langlopende abonnementen, wat het verkoopresultaat ten goede komt. Crown biedt ondersteuning, rust en structuur in relatie tot het verkoopproces.”

www.aerofit.nl

Lees meer
Jet Altorf, Sales Koordinator Aerofit Wassenaar

Een sterker, productiever en samenwerkend team!

“Dankzij Crown Consultancy een helder, uitvoerbaar en vooral doelgericht verkoopproces! Door het proces van begin tot eind helder te maken, kunnen we het team nu niet alleen goed aansturen, maar ook laten zien wat echt belangrijk is. Resultaat: meer registraties, betere klantretentiecijfers en een sterker, productiever en samenwerkend team.”

www.detuunte.nl

Lees meer
Sandra Butterhof, Koordinator Sportcentrum De Tuunte Winterswijk

Het aantal van onze leden is aanzienlijk toegenomen

“Crown Consultancy staat voor het optimaal inzetten van verkoopstrategieën en tools. Bewustzijn van de relevantie van kwaliteit, bijvoorbeeld de eerste gesprekken met de klant, heeft het team gemotiveerd om inspirerend en doelgericht te communiceren. Het consequent toepassen van dit klant- en doel -georiënteerde methodologie is het Het aantal van onze leden is aanzienlijk toegenomen."

www.leisureworldfitness.nl

Lees meer
Ernst Grootoonk, Inhaber Leisure World Fitness Dronten

Gespecialiseerd om echte service in het DNA van medewerkers te brengen

“Bij Happy Bodies staat service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze medewerkers optimaal opgeleid zijn op het gebied van klantenservice. Zowel bestaande als nieuwe klanten ontmoeten bij de entree. Daarom werken wij graag samen met Crown Consultancy, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het echte leven Service in het DNA van de medewerkers brengen De interactieve training met het hele team en de efficiënte aansturing door onze clubmanagers zorgen ervoor dat iedereen altijd weet wat hem te doen staat. Wij raden Crown Consultancy aan elke sportschool die dat wil om haar klanten beter te helpen natuurlijk onze concurrenten!"

www.happybodies.nl

Lees meer
Romano Romais, Inhaber Happy Bodies (26 Clubs)

Een heldere en controleerbare werkwijze door professioneel werken

Door onze professionele aanpak heeft Crown een duidelijke en controleerbare werkwijze geïmplementeerd. Eén en dezelfde manier van werken zorgt voor rust en orde en is de rode draad naar succes voor ons team. Onze omzet is gestegen door de verkoop van gestructureerde programma’s. Ook de ondersteuning en bereikbaarheid zijn een welkome aanvulling

www.boukesport.nl

Lees meer
Bouke und Enid van Spreeuwel, Inhaber BoukeSport Reusel

De uitgezette salesrouting van Crown Consultancy werkt uitstekend!

"De uitgezette salesrouting van Crown Consultancy werkt uitstekend. Vanaf start direct de nieuwe procedure toegepast en meteen gezien dat het werkt in routing, klantenservice en omzet"

www.body-world.be

Lees meer
Nancy Verloo, Zaakvoerder Body World Putte (België)

Een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf

"De trainer van Crown is voor ons een waardevolle toevoeging om op een leuke en professionele manier onze processen op orde te krijgen."

www.daily-fit.nl

Lees meer
Jasper Hoogstraten, eigenaar Daily Fit Wijk aan Duurstede

Onze inschrijvingen en omzet zijn aanzienlijk gestegen

" Als je je aan de bewezen scripts houdt, weet je wat de klant wilt en kun je makkelijker een structurele oplossing verkopen. Crown helpt ons met het aanleren van scripts en tools en daarmee zijn onze inschrijvingen en omzet aanzienlijk gestegen."

www.fitfun.nl

 

Lees meer
Connie Jongejan, Club General Manager, Fit Fun Emmeloord

Ideale partner bij het trainen van medewerkers en uitrollen van succesvolle acties

"Crown Consultancy is de ideale partner bij het trainen van (nieuwe) medewerkers en het ontwerpen en uitrollen van succesvolle acties. De kracht van Crown is het gedegen opleiden van (nieuwe) medewerkers . Dat opleiden doen zij op een heel leuke wijze met een goede mix van humor en ervaring. Hun gestructureerde aanpak geeft houvast in onverwachte situaties en zorgt voor een uniforme en doelgerichte benadering van leads. En omdat men weet wat de collega heeft gedaan en afgesproken, wordt een lead heel snel een tevreden lid. Daarnaast is het ontzettend leuk om te zien hoe er tijdens de training ook een echt team ontstaat. Het resultaat: het team was snel en succesvol opgeleid tot volwaardig sportadviseur hetgeen binnen een maand resulteerde in ruim 100 nieuwe (en tevreden) leden met een goede kwaliteit van de omzet. Daarnaast heeft Crown, door haar trainingen op locatie, een breed overzicht van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Gecombineerd met haar ervaring in de fitness-branche en haar resultaatgerichte interne opleiding is zij de ideale sparringpartner bij het succesvol ontwerpen en uitrollen van acties en programma's.

Kortom, wij zijn blij met Crown Consultancy!"

Team Bodysolutions

www.bodysolutions.nl

Lees meer
Ben Romeijn, mede-eigenaar Bodysolutions Ijsselstein

Kan ik enkel een samenwerking met Crown Consultancy aanraden!

"Jasper Frederiks van Crown Consultancy heeft Vision21 een boost gegeven op het vlak van verkoop en ledenbehoud. Een interne opleiding met het volledig team zorgde voor de basis om hier dan zelf mee aan de slag te gaan. Zo konden we aan de hand van de theorie van Jasper ons eigen verhaal maken binnen Vision 21 in de praktijk. Streng maar rechtvaardig werd ook steeds bijgestuurd waar nodig om zo de meest optimale resultaten te behalen. De grootste meerwaarde van Crown Consultancy is dat hun expertise gekoppeld werd met onze visie en wij steeds onze eigen identiteit konden behouden maar toch telkens een stap vooruit konden zetten. Indien jij ook jouw Sportsclub wil laten groeien en verder wil laten ontplooien, kan ik enkel een samenwerking met Crown Consultancy aanraden. "

www.vision21.be

Lees meer
Steve Schrauwen, zaakvoerder Vision21 Roeselare (België)

Betrouwbare partij met expertise in sales & retentie

"Crown Consultancy is voor ons een betrouwbare partij op het gebied van expertise in sales & retentie. Ze handelen snel, zakelijk en doelgericht. Daarnaast zijn ze stabiel in hun advisering om ons bedrijf verder op niveau te krijgen."

www.healthcenterzuid.nl

www.healthcenterkrimpenerwaard.nl

Lees meer
Joop Wijnen, eigenaar Healthcenter Zuid Rotterdam en Krimpenerwaard

Een onmisbare schakel in opvolging en resultaat

"Crown Consultancy is voor ons bedrijf een onmisbare schakel en belangrijk voor het team in opvolging en resultaat. De aanpak is omzetverhogend en de frequente trainingen dragen heel erg bij als teambuilding voor onze medewerkers”.

www.slimmer-fit.nl

Lees meer
Wout en Mariska ter Haar, Slimmer Fit Premium Clubs Arnhem en Bennek

Crown Consultancy werkt omzetverhogend!

"Crown Consultancy werkt omzetverhogend!"

www.fitfactory.nl

Lees meer
Dave Maas, eigenaar Fit Factory Oisterwijk

Ons team te enthousiasmeren en te trainen

"Crown Consultancy is in staat om ons team te enthousiasmeren en te trainen op essentiele sales en retentiepunten!"

http://www.healthclubjulien.nl

Lees meer
Julien van der Slikke, eigenaar Healthclub Julien Lienden

Verkoopproces is een geoliede machine

"Arthur Hogeveen van Crown Consultancy heeft mij en onze club inzicht en tools gegeven waar wij nog niet over nadachten. Het verkoopproces liep nog niet vlekkeloos en nu is het een geoliede machine. Niet alleen zijn (nieuwe) klanten meer tevreden, maar het personeel ook doordat zij meer succes ervaren.

http://www.sport-natural.nl

Lees meer
Nick Helsloot, eigenaar Sport Natural Amsterdam

Een groei van 60%. Ondanks toenemende concurrentie!

“Wij beschouwen Crown Consultancy als een zeer goede investering in ons bedrijf. Arthur Hogeveen zorgt ervoor dat wij uw systeem op de juiste manier gebruiken en dat onze aandacht niet verslapt. Vorig jaar hebben we ondanks de toenemende concurrentie een groei van 60% gerealiseerd.”

www.healthy-fit.nl

 

Lees meer
Alex Aberkrom & Romano Rusterholz, Inhaber Healthy Fit Heemskerk

Met het traject van Crown Consultancy onderscheidt u zich.

“Waarom kiest de klant voor Kees Sportcentrum? Zij helpen je namelijk op een zeer professionele manier bij het kiezen van de juiste opleiding! Het sportadviesproject van Crown Consultancy zorgt ervoor dat jij als studio je kunt onderscheiden van de concurrentie en is essentieel voor een zichzelf respecterend sportcentrum.”

www.sportcentrumkees.nl

 

Lees meer
Robert Schouten, Inhaber Sportcentrum Kees Bilthoven

De afgelopen 4 jaar hebben wij via de Crown Consultancy-methode ons ledenaantal verdubbeld

“Wilt u de resultaten van uw fitnessclub verbeteren, dan kan ik Crown Consultancy van harte aanbevelen. Jij bent de beste op dit gebied! Door de klantgerichte en doelgerichte aanpak van Crown Consultancy hebben wij de afgelopen 4 jaar ons ledenaantal verdubbeld.”

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Ana van Langen, Clubmanagerin Fitline Healthclub Oostburg

Het was wisselvallig, maar de samenwerking heeft ons zo groot gemaakt

“Voor Living Well in Gouda was het in 2008 ‘make or break’ maar door de samenwerking met Crown Consultancy zijn we gegroeid en inmiddels zo groot.”

www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Marloes van den Heuvel, Clubmanagerin Living Well Milon Club Bloemen

Door de klantgerichte aanpak van Crown Consultancy hebben wij ons ledenaantal in 1,5 jaar tijd kunnen verdrievoudigen

“In december 2008 werkte ik bij een gezondheidsclub die op het punt stond ten onder te gaan. Gelukkig werd de club overgenomen door Fitline Healthclubs en maakten wij kennis met Crown Consultancy. Tot dat moment was de club niet actief bezig met verkopen, waardoor wij achter de toonbank stonden te wachten totdat een potentiële klant als nieuw lid binnenkwam. Die dan vaak weer naar buiten rende met een prijslijst. Door de klantgerichte aanpak van Crown Consultancy hebben wij ons ledenaantal in 1,5 jaar tijd kunnen verdrievoudigen. Door uw team goed te coachen en hen de juiste tools te bieden, heeft u de mogelijkheid om uw klanten optimaal te ondersteunen en te behouden.”

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Eva Zwart, Clubmanagerin Fitline Healthclub Leidschendam

Wij werken nu op een andere manier dan onze concurrenten en we zien gewoon dat het werkt!

One Fitness Weesp“De ideeën die Crown Consultancy op tafel brengt, hadden wij nooit kunnen overwegen. We hebben een vernieuwde structuur en werken op een andere manier dan onze concurrenten, we zien gewoon dat het werkt! Absoluut een aanrader voor andere fitnessclubs.”

www.onefitnessweesp.nl

 

Lees meer
Jeroen Cornet & Roel Velstra, Inhaber One Fitness Weesp

Crown Consultancy maakt voor ons het verschil!

“Crown Consultancy maakt voor ons een groot verschil. Ons contact met potentiële klanten is aanzienlijk professioneler en proactiever geworden, waardoor de resultaten en concurrentiekracht van onze studio aanzienlijk zijn verbeterd.”

www.sportcentrumimpuls.nl

Lees meer
Saskia Zoetelief, Eigentümerin Sportcentrum Impuls Oosterwolde

Crown Consultancy zorgt ervoor dat u doet wat gedaan moet worden om een ​​hogere omzet te realiseren.

“Crown Consultancy zorgt ervoor dat je als club elke dag doet wat gedaan moet worden om klanten optimaal te helpen. Voor ons betekent dit elke maand een omzetstijging ondanks alle weerstand met veel concurrentie van goedkope aanbieders.”

www.fitinvarsseveld.nl

Lees meer
Pim de Jong, Inhaber Fit in Varsseveld

Crown Consultancy zorgt voor 100% omzetstijging!

“Crown Consultancy zorgt voor 100% omzetstijging door middel van verkoopstrategieën en tools die zij aan het team aanbieden. Uw concept is volledig doordacht en bijzonder effectief.”

www.allinnfitness.nl

Lees meer
Emile de Jong, Inhaber All Inn Fitness Utrecht

Het resultaat zie je meteen: meer nieuwe leden!

“Crown Consultancy geeft het team veel ervaring, biedt een duidelijke structuur voor de communicatie met nieuwe klanten en je ziet meteen het resultaat: meer nieuwe leden!”

www.vitaalsport.nl

Lees meer
Robert Taal, Inhaber Vitaal Sport Katwoude

Dankzij Crown verzorgt ons team nu het verkoopproces

“De aanpak van Crown heeft binnen ons team veel bewustwording en focus op het verkoopproces gecreëerd. Het handboek van professionele sportconsulenten dat zij met een vaste vraag- en presentatietechniek voor geïnteresseerde potentiële klanten hebben ontwikkeld, biedt een duidelijke structuur en ondersteuning voor ons team en heeft het aantal afgesloten contracten aanzienlijk verbeterd. Absoluut een aanrader voor fitnessclubs die hun verkoop willen professionaliseren!”

www.palestradokkum.nl

 

Lees meer
Carina Roemers, Clubmanagerin Palestra Dokkum

Omzetstijging dankzij onze steun!

“Omzetstijging van 150% door de opening van een nieuwe club en dankzij de steun van Crown Consultancy. Verwacht een groei tot 200%.”

www.onlinefitness.be

Lees meer
Nicolas de Bruyn, Geschäftsführer On Line Fitness (Belgien)

Crown Consultancy is een zeer inspirerend en meedenkend bedrijf

“Crown Consultancy is een zeer inspirerend en meedenkend bedrijf dat u kan helpen met de nieuwste innovaties om uw bedrijf succesvoller te maken. Zeer flexibel, klantvriendelijk, behulpzaam en vooral professioneel met een lachende inslag.

www.onlinefitness.be

Lees meer
Lien Engelbinck, Clubmanager On Line Fitness Tervuren (Belgien)

Crown Consultancy is in onze formule onze vaste partner

“Women Sports Only was op zoek naar de juiste personen om onderneemsters en trainers op te leiden onze bedrijven op de juiste manier te presenteren. Het klantenniveau om hoog te brengen en vooral te behouden. Dit is gelukt! Wij kunnen in het verkoopgesprek met de klant de sales procedure niet weer weg denken. Het is ons zo eigen gemaakt dat we hebben besloten Crown Consultancy in onze formule als vaste partner op te nemen." 

www.womensportsonly.nl

www.wav-eforladies.nl

Lees meer
Connie vd Put, Franchisegever Women Sports Only & Wav-E for Ladies

Een ongekende groei als gevolg…

“Crown Consultancy beschikt over een verkoopmethodiek die direct in uw bedrijfsproces geïntegreerd kan worden, waardoor een ongekende resultaatgroei ontstaat en bovendien een integraal onderdeel wordt van uw verkoop- en klantbehoudactiviteiten.

 

 

Lees meer
Marc Bonte, Inhaber Sportcenter Allround in Den Hoorn

Onze omzet is met 400% gestegen!

“De Sports Advisor-module van Crown heeft ertoe geleid dat onze omzet met 400% is gestegen. Wij als organisatie zijn niet de enigen die baat hebben bij de directe, resultaatgerichte werkwijze. We kunnen ons eindelijk concentreren op onze klanten en hen begeleiden naar duurzame oplossingen.”

www.10ten.nl

Lees meer
Pim Heijmans, Inhaber TEN Lifestyle & Tennis Meerssen

Het aantal leden is toegenomen

”Sinds we in mei 2015 met Crown Consultancy zijn gestart, hebben we veel meer structuur in ons bedrijf gebracht, wat het werk een stuk aangenamer maakt. Nadat we met uw regels begonnen, hebben we ze ook op andere bedrijfsterreinen toegepast.  En Arthur staat altijd klaar om kritisch naar veranderingen te kijken en ons daarbij te helpen. En ons ledental is toegenomen!”

www.allinnfitness.nl

Lees meer
Vince Macco, Clubmanager All Inn FItness Utrecht

Direct advies op maat

“Crown Consultancy geeft direct advies op maat. Dit heeft geleid tot een groter bewustzijn binnen ons team over de verschillende processen en het belang ervan. Dankzij Crown zijn we nog gerichter gaan kijken naar onze verkoopstructuur, hebben we beter leren coachen en zijn we nog actiever geworden als AeroFitt-team.

http://www.aerofitt.nl

Lees meer
Anouk Knufing, General Manager Aerofitt (5 Clubs)

Onze club op een hoger niveau

“Jasper Frederiks van Crown Consultancy tilt onze club naar een hoger niveau zodat wij klanten kunnen helpen met een gegarandeerd resultaat.”

www.gymplusschotte.be

Lees meer
Joris Draps, Geschäftsführer Gym Plus Schotte in Aalst (Belgien)

Een overwinning voor ons bedrijf!

“Jasper Frederiks van Crown Consultancy is een echte professional en een aanwinst voor ons bedrijf. Hij beheerst zijn onderwerp als geen ander en is vooruitziend. Sales is zijn passie en op inspirerende wijze stimuleert hij het team om een ​​hoger niveau te bereiken. Een aanrader dus!”

www.respiro.be

Lees meer
Erik Gijbels, Geschäftsführer Respiro in Rotselaar (Belgien)

Het is geen onzin, alles gaat naar de kern van de zaak!

“Het heeft ons erg geholpen, we zijn van geen systeem naar een goed systeem gegaan. We hebben nu een goede structuur omdat die er voorheen niet was. Crown Consultancy is voor ons heel waardevol. Alle andere aanbieders op de markt die ik heb gezien niet in staat zijn om het beste resultaat te bieden, kan Crown Consultancy dit uiteraard wel op de basis doen, ervoor zorgen dat ze beter als team functioneren en ons helpen de omzet te verhogen!”

www.shefits.eu

Lees meer
Femke Quagebeur, Geschäftsführerin She Fit’s Lovendegem (Belgien)

Crown Consultancy implementeert een winnende verkoopstrategie!

“Maarten de Croon van Crown Consultancy weet als geen ander een winstgevende verkoopstrategie in fitnesscentra te implementeren en te beheren!”

www.hiddenprofits.nl

Lees meer
Aernout Leezenberg, Inhaber Fitnessmarketingbüro Hidden Profits

Wij werken sinds 2006 samen en zijn inmiddels gegroeid van een fitnessclub naar een keten van 5 clubs.

“Maarten de Croon van Crown Consultancy is een gepassioneerd perfectionist en werkt zijn processen tot in de kleinste details uit. Het resultaat: groei en tevreden klanten! Wij werken sinds 2006 samen en zijn inmiddels gegroeid van een fitnessclub naar een keten van 5 Clubs.

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Carlo Mast, General Manager Fitline Healthclubs

Een duidelijke strategie met betrekking tot de verkoop- en klantbehoudprocessen

“Maarten de Croon van Crown Consultancy heeft een duidelijke strategie met betrekking tot de verkoop- en klantbehoudprocessen die nodig zijn om een ​​bedrijf succesvol te maken. Hij kan de processen helder implementeren en de vinger aan de pols houden. Maarten heeft mensenkennis en weet als geen ander of iemand goed bij het bedrijf past om verkoop- en klantloyaliteitsprocessen in te zetten.”

www.sportingclubdeuitweg.nl

Lees meer
Kevin Curiel, Eigentümer Sportingclub de Uitweg Rotterdam

Ik pas de principes van Crown Consultancy toe als het gaat om klantloyaliteit!

“Ik heb deelgenomen aan het programma “Crown Consultancy” van Maarten de Croon. Ik was toen nog medewerker van een grote fitnessclub in de regio Utrecht en sinds 2013 heb ik mijn eigen sportschool, Crossfit Gym (Crossfit Seyst – Small Group en Personal Training). Neem hier contact op. Ik pas dezelfde principes toe als het gaat om klantloyaliteit!”

www.crossfitseyst.nl

Lees meer
Arnold Le Grand, Inhaber Crossfit Seyst

Crown Consultancy heeft de voorwaarden gecreëerd om door te groeien naar 7 fitnessclubs!

“De samenwerking met Crown Consultancy begon in 2008, destijds in onze eerste fitnessstudio in Gouda aan de Industriestraat. De strategie en processen die Crown Consultancy ontwikkelde om ervoor te zorgen dat de medewerkers de klant iedere dag optimaal helpen, vormden voor ons de basis voor de groei naar nu hebben in 2014 7 sportscholen. Wij kunnen Crown Consultancy van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die van zijn sportschool een professionele en klantgerichte onderneming wil maken.”

www.livingwellgouda.nl & www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Quinten Wiegers, Inhaber Living Well Gouda & Living Well Milon Club

Wilt u uw verkoopproces verbeteren/optimaliseren, dan raden wij Crown Consultancy aan.

“In 2010 (+/- 800 leden) hebben we bij Fitality Deurne de boel omgedraaid door de Milon Cirkel te installeren, een langetermijnabonnementenstructuur en verkooptrainingen voor ons personeel te introduceren. Na 1,5 jaar stagneerden de aantallen (+/- 1000 leden) door gebrek aan opvolging en structuur Begin 2012 zijn we met Crown Consultancy aan de slag gegaan om meer structuur, externe langetermijncoaching voor ons salesteam en focus voor ons management te krijgen. 1200 leden) later hebben we na een jaar onze samenwerking uitgebreid. Ook hebben we een intern callcenter opgezet om in contact te komen met onze oude klanten en potentiële klanten met als doel verder uit te breiden door middel van klantloyaliteitsgesprekken. Met een gestructureerde aanpak kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie verkoopproces Deze visie kunt u winstgevend implementeren. Als u uw verkoopproces wilt verbeteren/optimaliseren, raden wij Crown Consultancy aan.”

www.fitality.be

Lees meer
Francis Loyens, Geschäftsführer Fitality Deurne (Belgien)

Deze expertise maakt voor mij het verschil!

“Je verkoopproces is de aorta van je bedrijf. Crown Consultancy helpt u bij het invoeren van een uiterst efficiënte structuur en discipline en zorgt er tevens voor dat iedere medewerker voortdurend wordt bijgeschoold en fit blijft om iedere klant, iedere dag, optimaal te kunnen helpen. Dit is iets waar u als eigenaar nooit de tijd voor heeft. En dat maakt deze externe partner – met zijn diepgaande specialistische kennis van alle aspecten van een fitnessclub – voor mij het grote verschil! Absoluut een aanrader voor iedere fitnessclub!”

www.wellnesscenteroosterbeek.nl

Lees meer
Wout ter Haar, Inhaber Fit und Wellnesscenter Oosterbeek

Zo slagen wij en boeken wij resultaten

“Arthur Hogeveen van Crown Consultancy is vaardig in het communiceren van het proces: zo slagen we en boeken we resultaat. De rollenspellen zijn erg goed, al zijn we niet zo goed als Arthur (hij zou zelfs nog een doos rotte eieren kunnen verkopen). Ik ben erg blij met jullie inzet.”

www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Elly de Hoop, Clubmanager Living Well Milon Club Bodegraven

Sicher zu empfehlen für jeden Fitnessclub der mehr aus dem Markt und sich selber holen will!

“Durch die Zusammenarbeit mit Crown Consultancy hat sich unsere Art des Arbeitens total verändert. Wir wissen nun viel besser wie wir mit potentiellen Kunden umgehen müssen um diese 'einfach' ein zu schreiben. Hierdurch haben wir – neben mehr Resultaten und Wettbewerbsfähigkeit – auch mehr Mut und Schneid bekommen um selber noch mehr aus dem Markt zu holen. Die kontunierliche Unterstützung die Crown Consultancy uns bietet ist manchmal konfrontierend aber auch die treibende Kraft und Motivator für den Unternehmer, aber auch sein Team. Sicher empfehlenswert für jedes Fitnessstudio das mehr aus dem Markt und sich selbt holen will!”

www.movadosports.nl

Lees meer
Inge Beelen, Inhaberin Movado Sports Goor

Dankzij de samenwerking zijn onze resultaten en onze concurrentiepositie aanzienlijk verbeterd

“Ook door de toenemende concurrentie kwamen we in economische problemen, maar dankzij de samenwerking met Crown Consultancy zijn onze resultaten nu veel beter. Crown Consultancy helpt u met een heldere strategie om een ​​efficiënte abonnementsstructuur en verkoopproces in te voeren om (potentiële) klanten elke dag zo efficiënt mogelijk te bedienen. Met maar één doel: klant worden en klant blijven. Het samenwerken met een externe partner zorgt voor aandacht als ondernemer en als team. Absoluut een aanrader voor iedere sportschool!”

www.fcfeelgood.nl

Lees meer
Niek Ebben, Inhaber Fitcenter Feelgood Oosterhout

Crown Consultancy zorgt ervoor dat de deuren van uw fitnessclub wijd open staan!

“Crown Consultancy zorgt ervoor dat de deuren van uw fitnessclub wijd open staan! Dit bereikt u door de ogen van zowel management als medewerkers te openen voor de noodzakelijke professionele en klantvriendelijke communicatie – zowel passief als (pro)actief – voor een beter resultaat en voortbestaan ​​van uw club. Deze benadering van (potentiële) klanten is tegenwoordig een absolute must voor elke zichzelf respecterende sportschool en Crown Consultancy is de externe adviseur die u daarbij helpt, niet één dag, maar elke dag.”

www.polderpoort.nl

Lees meer
Bart Legierse, Clubmanager Polderpoort Vlaardingen

Een drive voor zowel passieve als actieve verkoop!

“Crown Consultancy verzorgt de drive voor zowel passieve als actieve verkoop. Resultaat gegarandeerd als je doet wat je moet doen: Zorg elke dag goed voor je verkoopproces en het resultaat komt vanzelf! Het concept en de service van Crown Consultancy is een absoluut pluspunt voor iedere fitnessstudio!”

www.sportcentrumvlaardingen.nl

Lees meer
Raoul Bagchus, Sales Manager Sportcentrum Vlaardingen

De geschiedenis en het concept van Crown Consultancy zijn consistent!

“De geschiedenis en het concept van Crown Consultancy zijn op zichzelf al erg spannend! Absoluut perfect voor uw fitnessclub”

www.blackandwhite.nu

Lees meer
Marcel Wille, Inhaber Black&White Sportsclub Breda

Omdat we alles hebben wat we nodig hebben om een ​​positieve ervaring te hebben met onze kinderen en onze omgeving

“Ik ben erg blij dat we besloten hebben om met Crown Consultancy samen te werken. De professionaliteit, deskundigheid en motivatie van onze adviseur Arthur Hogeveen heeft een omslag in gang gezet van een passieve organisatie naar een actieve organisatie op het gebied van klantenwerving en -verkoop!  Voor ons hele team is nu duidelijk wat er van wie verwacht wordt en hoe elke klant optimaal bediend moet worden. Hierdoor hebben we veel meer invloed op de groei en omzet.

www.lifecity.nl

Lees meer
Jesse-Bo Leenders, General Manager LifeCity Amersfoort und Baarn

Crown Consultancy doet wat je belooft.

“Crown Consultancy heeft het je beloofd. We zullen optimale resultaten en straffen kunnen behalen. Implementatie en verdere verbetering zorgen ervoor dat de focus stabiel en compleet blijft. Absoluut een geweldige ondersteuning voor uw fitnessclub!”

www.fitality.be

Lees meer
Alain van Koeveringe, Geschäftsführer Fitality Aartselaar (Belgien)

Onze competitiviteit en clubresultaten zijn aanzienlijk verbeterd

Een sterke partner in ons dagelijks leven (o.a. Basic Fit) met de Milon Circle gecombineerd met het effectieve verkoopproces van Crown Consultancy, onze wettelijke eisen en ons clublidmaatschap zijn aanzienlijk verbeterd!

www.quality-fitness.be

Lees meer
Rudi Priem, Geschäftsführer Quality Fitness Sint Pieters Leeuw (Belg

Wij schieten opnieuw in de plus!

“Als ondernemer in Oosterhout heb ik in 2007 veel problemen gehad door het teruglopend ledenaantal, tot wel 15%. Destijds besloot ik Crown Consultancy in te schakelen, die ons hele team bewust maakte van de mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en oude klanten tevreden te stellen. Onder het motto “Forceer vreemde ogen”. Het was niet altijd gemakkelijk en de medewerkers moesten wennen aan de nieuwe werkwijze. Bovendien ging dit gepaard met aanzienlijke extra kosten. Maar ik moest iets doen om de negatieve trend te stoppen. Uiteindelijk zit ik nu weer op mijn ‘oude niveau’ en maken we nu zelfs winst.”

www.willemsen-sport.nl

Lees meer
Piet Willemsen, Eigentümer Willemsen Sport Oosterhout

Een droominvestering!

“Maarten de Croon van Crown Consultancy is een 14k fitness- en salesprofessional. Met zowel de bedrijfsvoering als de jarenlange ervaring in de fitnessbranche in verkoop en kennis hebben wij altijd een spiegel voor onze klanten, onze managers hebben minder geluk. Het luisteren naar zijn advies leverde altijd veel geld op. Hierdoor is het mogelijk om binnen 3 jaar 10% groei te realiseren en gehoord te worden in een eersteklas omgeving in Nederland. Een enkel traumaonderzoek…’

www.nautilushealthclub.nl

Lees meer
Danny van Dijk, Eigentümer Nautilus Health Club Nijkerk

Door deze structuur te volgen, zullen uw verkoopcijfers zeker stijgen!

“Crown Consultancy werkt sinds 2007 voor Coronel Sports in Huizen. Zij hebben voor Coronel Sports het gehele verkooptraject opgezet. Wij hadden niets op dit gebied. Crown Consultancy verzorgde het gehele traject, alle benodigde documenten, het aanbod voor abonnees tot en met de opleiding en ondersteuning van onze medewerkers. Binnen korte tijd zijn wij gegroeid van 200 leden naar een club met ruim 2000 leden. De structuren en processen die Crown Consultancy biedt zijn helder en helder. Door deze structuur te volgen, zal uw omzet zeker stijgen!”

www.coronelsports.nl

Lees meer
Sjoerd van Rosmalen, Clubmanager Coronel Sports Huizen

Onze sales is met 400% toegenomen!

"Het sportadviseur traject van Crown heeft bij ons ervoor gezorgd dat onze sales met 400% zijn toegenomen. Niet alleen wij als organisatie profiteren van deze directe, resultaatgerichte aanpak. We kunnen ons eindelijk focussen op onze klanten en hen begeleiden naar een permanente oplossing."

www.10ten.nl

Lees meer
Pim Heijmans, eigenaar TEN Lifestyle & Tennis Meerssen

Het ledental is omhoog gegaan

''Sinds wij in mei 2015 begonnen zijn met Crown Consultancy hebben wij veel meer structuur aangebracht aan ons bedrijf, dit maakt het werken veel prettiger. Doordat we met hun protocollen aan de gang zijn gegaan hebben we dat door getrokken in meerdere takken van het bedrijf. En Arthur is altijd bereid om kritisch naar veranderingen te kijken en ons daarbij te helpen. En het ledental is omhoog gegaan!''

www.allinnfitness.nl

Lees meer
Vince Macco, Clubmanager All Inn FItness Utrecht

Direct passende adviezen op maat

“Crown Consultancy geeft direct passende adviezen op maat. Binnen ons team heeft dit geleid tot meer bewustwording van de verschillende processen en het belang hiervan. Dankzij Crown zijn we nog gerichter naar onze salesstructuur gaan kijken, beter gaan leren coachen  en zijn we als AeroFitt Team nog actiever geworden.”

http://www.aerofitt.nl

Lees meer
Anouk Knufing, General Manager Aerofitt (5 clubs)

Onze club naar een hoog niveau

“Jasper Frederiks van Crown Consultancy brengt onze club naar een hoog niveau zodat we de klant kunnen helpen naar gegarandeerd resultaat."

www.gymplusschotte.be

Lees meer
Joris Draps, zaakvoerder Gym Plus Schotte in Aalst (België)

Een aanwinst voor ons bedrijf!

“Jasper Frederiks van Crown Consultancy is een echte professional en een aanwinst voor ons bedrijf. Hij kent zijn vak als geen ander en is breeddenkend. Sales staat hem op het lijf geschreven en op een inspirerende wijze zet hij het team aan om een level hoger te gaan. Een aanrader dus!"

www.respiro.be

Lees meer
Erik Gijbels, zaakvoerder Respiro in Rotselaar (België)

Als personeel gegroeid tot ware sales-tijgers…

"Vanaf december 2014 mochten wij kennis maken met Arthur Hogeveen en werken wij volgens "het heilige handboek" van Crown Consultancy. In het begin was het erg wennen en we dachten "Het gaat toch goed? Waarom moeten we ineens alles anders doen?

Nou…sinds we werken met het handboek van Crown Consultancy zijn wij als personeel gegroeid tot ware sales-tijgers. Dankzij onze walk-ins, leads en referrals stijgen we al 2,5 jaar in ons ledenaantal. Het geeft een kick aan ons hele team als wij het maanddoel wéér samen behaald hebben. 

Naast dat de club goed draait, mede dankzij Crown Consultancy, is het ook altijd erg gezellig dat Arthur even langskomt. Even een babbeltje en dan weer terug naar de welkomstkaarten wat gaat goed en wat kan beter?….. en zo blijven wij alert en worden we iedere keer een betere versie van onszelf."

www.sportschoolgroenlo.nl

 

 

 

www.vitaalsport.nl

Lees meer
Joyce Elsinghorst, Clubmanager Sportschool Groenlo

Crown Consultancy is “de” stok achter de deur

“De werkwijze waarop de medewerkers van Crown Consultancy naar dagelijkse processen kijken is een echte eye-opener. Crown heeft met veel inzet en betrokkenheid ons personeel opgeleid tot ware professionals wat resulteert in maandellijks groei en doelstellingen die worden behaald. Crown Consultancy is "de" stok achter de deur als het gaat om verkoop, retentie en ondersteuning in personeelszaken."

www.lopikfit.nl

Lees meer
Willy Stekelenburg, Eigenaresse Lopikfit

Een echte aanrader om je club nog sterker te maken!!

“Ik zou Crown Consultancy zeker aanraden aan anderen. We hebben erg veel geleerd in de periode dat we samenwerken en hebben veel handvaten om een gesprek tot succes te laten verlopen / verkopen 😉

Het persoonlijk contact met Arthur Hogeveen maakt elke week weer alert en zorgt ervoor dat er duidelijkheid is in wat we willen en moeten bereiken. De meetings zijn krachtig, kort en duidelijk waardoor het personeel weer op de feiten wordt gedrukt. Een echte aanrader om je club nog sterker te maken!!"

www.defitclub.nl

Lees meer
Laura Lindenhovius, Clubmanager De Fitclub Winterswijk

Crown is het kompas voor onze clubs met de koers op verdienen!

“Crown is het kompas voor onze clubs met de koers op verdienen!"

www.fitnessoirschot-hapert.nl

Lees meer
Arlette & Chris Liebregts, eigenaren Fitness Oirschot en Hapert

We raden het aan voor elke fitnessbedrijf, behalve aan onze concurrenten

“Door Crown Consultancy hebben we meer structuur gecreeerd in ons sales proces. We zijn erg tevreden over de samenwerking en raden het aan voor elk fitnessbedrijf (behalve aan onze concurrenten)!"

www.ahcdenhaag.nl

Lees meer
Wesley Epskamp, Sales Coordinator Active Healthcenter Leidschenveen

Crown biedt houvast, rust en structuur mbt het sales proces

“Door Dankzij Crown is er binnen het team veel meer bewustwording gecreeerd op het gebied van verkoop. Ook wordt sales nu veel meer gezien als iets wat er bij hoort en wat door het hele team gedragen moet worden. Het team heeft geleerd hier zelf verantwoording in te nemen. We zien met name een stijging in het afsluiten van het aantal lange termijn abonnementen, wat het resultaat ten goede komt. Crown biedt houvast, rust en structuur mbt het sales proces."

www.aerofit.nl

Lees meer
Jet Altorf, Sales Coordinator Aerofit Wassenaar

Een sterker, productiever en samenwerkend Team!

“Dankzij Crown Consultancy een helder, uitvoerbaar en vooral doelgericht sales proces! Doordat het proces van begin tot eind inzichtelijk wordt gemaakt, kunnen we het team niet alleen goed sturen maar ook laten zien wat belangrijk is. Resultaat: meer inschrijvingen, betere retentiecijfers en een sterker, productiever en samenwerkend Team."

www.detuunte.nl

Lees meer
Sandra Butterhof, coordinator Sportcentrum De Tuunte Winterswijk

Crown Consultancy was mijn beste strategische keuze sinds ik met Body Sports begon!

Crown Consultancy was mijn beste strategische keuze toen Body Sports begon!

www.bodysports.nl

Lees meer
Herman Jongerius, Eigentümer Body Sports Utrecht

Het ledenaantal is fors toegenomen

"Crown Consultancy staat voor het optimaal benutten van de sales skills en tools. Bewustwording van het belang voor de kwaliteit van o.a. het startgesprek met de klant heeft het team ertoe aangezet enthousiast en resultaatgericht te communiceren. Door de klant- en doelgerichte aanpak, consequent toe te passen, is het ledenaantal fors toegenomen."

www.leisureworldfitness.nl

Lees meer
Ernst Grootoonk, eigenaar Leisure World Fitness Dronten

Gespecialiseerd om echte service in het DNA van de medewerkers te krijgen

"Bij Happy Bodies staat service centraal. Wij vinden het heel belangrijk dat al onze medewerkers optimaal getraind worden in het beter helpen van klanten. Zowel bestaande als nieuwe klanten aan de voordeur. Daarom werken wij graag met Crown Consultancy, die als bureau gespecialiseerd is om echte service in het DNA van de medewerkers te krijgen. De interactieve trainingen met het gehele team en een effectieve aansturing van onze clubmanagers, zorgen ervoor dat iedereen te aller tijden weet wat hem/haar te doen staat. Wij raden iedere sportschool die zijn klanten beter wil helpen, Crown Consultancy aan. Behalve de concurrenten natuurlijk!"

www.happybodies.nl

Lees meer
Romano Morais, eigenaar Happy Bodies Lifestyleclubs (26 clubs)

Een duidelijke en aantoonbare manier van professioneel werken

"Crown heeft een duidelijke en aantoonbare manier van professioneel werken bij ons bedrijf geïmplementeerd. Een en dezelfde manier van werken geeft rust en regelmaat en is voor ons team de rode draad van succes. Door de verkoop van structurele programma’s is onze bedrijfsomzet gestegen. Het meedenken en de bereikbaarheid van Crown zijn daarnaast een zeer welkome aanvulling"

www.boukesport.nl

Lees meer
Bouke en Enid van Spreeuwel, eigenaren BoukeSport Reusel

40% van onze klanten heeft nu actieve verkopen!

“Het verkoopproces dat Crown Consultancy heeft opgezet bij IZI Fitness in Huizen heeft onze verkoopresultaten aanzienlijk verbeterd. Ongeveer 40% van onze nieuwe klanten komt inmiddels via actieve acquisitie (referral sales) en ongeveer 25% van onze nieuwe klanten kiest voor een duurdere programma, inclusief ondersteuning. De kritische blik van Crown Consultancy op uw verkoopproces en -resultaten zorgt ervoor dat u en uw team alert blijven en u helpen nieuwe methoden en tools toe te passen om nog meer klanten beter te bedienen.”

www.izifitness.nl

Lees meer
Albert Boor, Clubmanager IZI Fitness Huizen

Elke maand maximaal resultaat!

“Crown Consultancy zet de juiste persoon op de juiste plek, biedt stimulerende, resultaatgerichte trainingen en zorgt ervoor dat jij 100% gemotiveerd bent om maandelijks het maximale resultaat uit jezelf en je team te halen!”

www.sportcentrumflash.nl

Lees meer
Jeroen Vos, Clubmanager Sportcentrum Flash Druten

Crown Consultancy zorgt voor meer structuur in uw bedrijf en maakt uw club sterker

“Crown Consultancy zorgt voor meer structuur in uw bedrijf en maakt uw club sterker. Hierdoor stijgen uw ledenaantallen en stijgt de omzet. Zeker een aanrader voor andere fitnessclubs.”

www.interfitness.be

Lees meer
Ingrid Praet, Geschäftsführerin Inter Fitness Buggenhout (Belgien)

Wij verkopen alleen programma’s van 12 of 18 maanden

“Dankzij Crown Consultancy zijn onze medewerkers veel gemotiveerder en stijgt onze omzet duidelijk. Ook de abonnementenstructuur is flink verbeterd. Wij verkopen eigenlijk maar voor 12 of 19 maanden. Wij zijn zeer tevreden over de service!”

www.fitout.be

Lees meer
Marc van Rossum, Geschäftsführer 3 Niederlassungen Fit Out (Belgien)

Onze concurrentiekracht en clubresultaat zijn aanzienlijk verbeterd

“Ondanks sterke concurrentie in de buurt (o.a. Basic Fit) heeft de Milon Cirkel in combinatie met het effectieve sales proces van Crown Consultancy onze concurrentiekracht en clubresultaat aanzienlijk verbeterd!”

www.quality-fitness.be

Lees meer
Rudi Priem, zaakvoerder Quality Fitness Sint Pieters Leeuw (België)

We schieten weer in de plus!

“Ik heb als ondernemer in Oosterhout in 2007 veel last gehad van teruglopende ledentallen, zelfs tot 15%. Ik heb er destijds voor gekozen om Crown Consultancy in te huren, die ons hele team bewust heeft gemaakt van de mogelijkheden om doelgericht nieuwe klanten te werven en bestaande klanten tevreden te houden. Het motto was "vreemde ogen dwingen". Het was niet altijd even makkelijk en de medewerkers moesten aan de nieuwe aanpak wennen. Bovendien waren er behoorlijke kosten mee gemoeid. Maar ik moest iets doen, om de neerwaartse trend te stoppen. Uiteindelijk zit ik weer op mijn "oude niveau" en schieten we nu zelfs in de plus.“

www.willemsen-sport.nl

Lees meer
Piet Willemsen, eigenaar Willemsen Sport Oosterhout

Een droominvestering!

“Maarten de Croon van Crown Consultancy is een 14 karaats fitness en sales professional. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in de fitnessbranche op het gebied van sales en retentie weet hij je altijd weer een spiegel voor te houden, die helaas meestal niet aangenaam is. Luisteren naar zijn adviezen levert echter altijd geld op. Zo is onze retentie met 10% gestegen binnen drie jaar en behoren we op retentie gebied tot de top van Nederland. Een droominvestering…”

www.nautilushealthclub.nl

Lees meer
Danny van Dijk, eigenaar Nautilus Health Club Nijkerk

Door deze structuur goed te volgen zullen je verkoopcijfers zeker toenemen!

“Crown Consultancy is sinds 2007 werkzaam voor Coronel Sports in Huizen. Zij hebben het hele sales proces neergezet binnen Coronel Sports. Er was bij ons niets op dit gebied. Crown Consultancy heeft het hele proces geïmplementeerd, van al de benodigde papieren, het abonnementenaanbod tot en met het trainen en begeleiden van onze medewerkers. In korte tijd zijn wij van 200 leden gegroeid naar een club van meer dan 2000 leden. De structuren en processen die Crown Consultancy aanbiedt zijn duidelijk en overzichtelijk. Door deze structuur goed te volgen zullen je verkoopcijfers zeker toenemen!“

www.coronelsports.nl

Lees meer
Sjoerd van Rosmalen, clubmanager Coronel Sports Huizen

Een groei van 60%. Ondanks toegenomen concurrentie!

“Wij zien Crown Consultancy als een hele goede investering in ons bedrijf. Arthur Hogeveen houdt ons scherp in het juist toepassen van hun systeem en zorgt dat onze aandacht niet verslapt. We hebben in het afgelopen jaar een groei gemaakt van 60% ondanks toegenomen concurrentie.”

www.healthy-fit.nl

 

Lees meer
Alex Aberkrom & Romano Rusterholz, eigenaren Healthy Fit Heemskerk

Het traject van Crown Consultancy maakt je onderscheidend.

“Waarom kiest de klant voor Sportcentrum Kees? Omdat men daar de mensen op een zeer professionele manier helpt in het maken van de juiste keuze voor het sporten! Het Sportadvies traject van Crown Consultancy zorgt dat je je als centrum kunt onderscheiden van de concurrentie en is onmisbaar in elk zichzelf respecterend sportcentrum.”

www.sportcentrumkees.nl

 

Lees meer
Robert Schouten, eigenaar Sportcentrum Kees Bilthoven

In de afgelopen 4 jaar is ons ledental verdubbeld door de klant- en doelgerichte aanpak van Crown Consultancy

"Wil je het resultaat van jouw fitnessclub verbeteren, dan kan ik je Crown Consultancy van harte aanbevelen. Zij zijn echt het beste op dit gebied! In de afgelopen 4 jaar is ons ledental verdubbeld door de klant- en doelgerichte aanpak van Crown Consultancy."

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Ana van Langen, clubmanager Fitline Healthclub Oostburg

Het was buigen of barsten maar door de samenwerking zijn we nu zo groot geworden

"Voor Living Well in Gouda was het in 2008 buigen of barsten maar door de samenwerking met Crown Consultancy hebben we een groei gemaakt waardoor we nu zo groot zijn geworden.”

www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Marloes van den Heuvel, clubmanager Living Well Milon Club Bloemenda

Door de klantgerichte aanpak van Crown Consultancy hebben wij ons ledenaantal weten te verdrievoudigen in 1,5 jaar.

"In december 2008 was ik werkzaam bij een healthclub die op het punt stond ter ziele te gaan. Gelukkig werd de club overgenomen door Fitline Healthclubs en maakten wij kennis met Crown Consultancy. Tot dat moment waren wij als club passief in onze sales, dat wil zeggen: wij zaten achter de balie netjes te wachten tot er een potentieel nieuw lid kwam binnen wandelen. Die vaak weer met een prijslijst naar buiten liep. Door de klantgerichte aanpak van Crown Consultancy hebben wij ons ledenaantal weten te verdrievoudigen in 1,5 jaar tijd. Door je team goed te coachen en de juiste tools aan te bieden geef je hen de vaardigheden om je klanten optimaal te helpen en aan je te binden.”

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Eva Zwart, clubmanager Fitline Healthclub Leidschendam

We doen het nu anders dan de concurrent en we zien gewoon dat het werkt!

One Fitness Weesp"De ideeën die Crown Consultancy meebrengt kunnen wij nooit bedacht hebben. We hebben een vernieuwde structuur en we doen het anders dan de concurrent en we zien gewoon dat het werkt! Absoluut aan te bevelen aan andere fitnessclubs."

www.onefitnessweesp.nl

 

Lees meer
Jeroen Cornet & Roel Velstra, eigenaren One Fitness Weesp

Crown Consultancy maakt voor ons een groot verschil!

"Crown Consultancy maakt voor ons een groot verschil. Onze benadering van potentiele klanten is aanzienlijk professioneler en proactiever geworden, waardoor het resultaat en de concurrentiekracht van onze club sterk zijn verbeterd."

www.sportcentrumimpuls.nl

Lees meer
Saskia Zoetelief, eigenaresse Sportcentrum Impuls Oosterwolde

Crown Consultancy is mijn beste strategische keuze sinds start Body Sports!

"Ik wil graag Crown Consultancy aanbevelen bij mijn collega's omdat ik vind dat hun visie en werkwijze een echte meerwaarde is voor de prestaties van mijn centrum. Het vormen van medewerkers naar deskundige sportadviseurs en het vormen van het management in verkoopgericht aansturen, monitoren van de performance van de medewerkers heeft ons centrum echt naar een hoger level getild niet alleen in omzet, maar ook in professionaliteit. Crown is de beste strategische keuze sinds start Body Sports!"

www.bodysports.nl

Lees meer
Herman Jongerius, eigenaar Body Sports Utrecht

Crown Consultancy zorgt ervoor dat je gaat doen wat je moet doen om een plus te maken.

"Crown Consultancy zorgt ervoor dat je als club gaat doen wat je moet doen om klanten echt elke dag optimaal te helpen. Voor ons betekent dit een plus elke maand ondanks alle tegenwind met veel (low budget) concurrentie." 

www.fitinvarsseveld.nl

Lees meer
Pim de Jong, eigenaar Fit in Varsseveld

Crown Consultancy zorgt 100% voor een omzetstijging!

"Crown Consultancy zorgt 100% voor een omzetstijging door de sales tools en skills die ze aan je team geven. Hun concept is volledig uitgedacht en uitermate effectief."

www.allinnfitness.nl

Lees meer
Emile de Jong, eigenaar All Inn Fitness Utrecht

Je ziet al direct resultaat: meer nieuwe leden!

"Crown Consultancy zorgt voor veel beleving bij het team, biedt een duidelijke structuur hoe te communiceren met nieuwe klanten en je ziet al direct resultaat: meer nieuwe leden!"

www.vitaalsport.nl

Lees meer
Robert Taal, eigenaar Vitaal Sport Katwoude

Dankzij Crown draagt ons team nu het sales proces

"De aanpak van Crown heeft binnen ons team veel bewustwording en focus gebracht op het sales proces. Het handboek professioneel sportadviseur dat zij hebben ontwikkeld met vaste vraag- en presentatietechnieken voor prospects, geeft een duidelijke structuur en houvast voor ons team en heeft ons afsluitpercentage aanzienlijk verbeterd. Een absolute aanrader voor fitnessclubs die hun verkoop willen professionaliseren!"

www.palestradokkum.nl

 

Lees meer
Carina Roemers, clubmanager Palestra Dokkum

Omzet gestegen dankzij begeleiding!

"Omzet gestegen met 150% door opening van nieuwe club en dankzij begeleiding van Crown Consultancy. Verwacht nog door te groeien naar 200%."

www.onlinefitness.be

Lees meer
Nicolas de Bruyn, zaakvoerder On Line Fitness (België)

Crown Consultancy is een zeer inspirerend en meedenkend bedrijf

"Crown Consultancy is een zeer inspirerend en meedenkend bedrijf die je met alle nieuwtjes kan helpen om je bedrijf succesvoller te maken. Heel flexibel,  klantvriendelijk, behulpzaam en vooral heel professioneel met een lachende toets."

            www.onlinefitness.be

Lees meer
Lien Engelbinck, Clubmanager On Line Fitness Tervuren (België)

Crown Consultancy is onze vaste partner in onze formule

Women Sports Only was op zoek naar de juiste mensen om ondernemers en trainers op te leiden om onze bedrijven op de juiste manier te presenteren, het niveau van ons klantenbestand te vergroten en vooral te behouden. Dat was succesvol! Wij kunnen ons geen verkoopmethoden meer voorstellen zonder de verkoopmethode. Wij hebben ons dat zo eigen gemaakt dat we besloten hebben Crown Consultancy als vaste partner op te nemen in onze formule.

www.womensportsonly.nl

www.wav-eforladies.nl

Lees meer
Connie vd Put, Franchisegeber Women Sports Only & Wav-E for Ladies

Een ongekende groei van resultaten…

"Crown Consultancy heeft een sales structuur die direct in jouw bedrijfsproces kan worden opgenomen wat een ongekende groei van resultaten oplevert en ook echt een vast onderdeel wordt van je sales en retentie activiteiten."

www.sportcenterallround.nl

 

 

 

 
Lees meer
Marc Bonte, eigenaar Sportcenter Allround in Den Hoorn

Inmiddels 40% van onze klanten via actieve sales!

"Het sales proces dat Crown Consultancy heeft neergezet bij IZI Fitness in Huizen heeft onze verkoopresultaten aanzienlijk verbeterd. Inmiddels komt ca 40% van onze nieuwe klanten via actieve (referral) sales binnen en kiest ca 25% van onze nieuwe klanten voor een duurder, inclusief begeleiding, abonnement. De kritische blik van Crown Consultancy op je sales proces en resultaten houdt jezelf en je team scherp en helpt je om ook nieuwe technieken en tools toe te passen om nog meer klanten beter te helpen."  

www.izifitness.nl

Lees meer
Albert Boor, clubmanager IZI Fitness Huizen

Elke maand weer het maximale resultaat!

"Crown Consultancy zet de juiste persoon op de juiste plek, verzorgt stimulerende, resultaatgerichte trainingen en zorgt dat je 100% gemotiveerd bent om elke maand het maximale resultaat uit jezelf en je team halen!"

www.sportcentrumflash.nl

Lees meer
Jeroen Vos, clubmanager Sportcentrum Flash Druten

Crown Consultancy zorgt voor meer structuur in je bedrijf en maakt je als club sterker

"Crown Consultancy zorgt voor meer structuur in je bedrijf en maakt je als club sterker. Je gaat hierdoor zowel je ledenaantal als ook je omzet verhogen. Zeker aan te raden voor andere fitnessclubs."  

www.interfitness.be

Lees meer
Ingrid Praet, zaakvoerder Inter Fitness Buggenhout (België)

We verkopen alleen nog maar 12 of 18 maanden programma’s

"Door Crown Consultancy is ons personeel veel meer gemotiveerd en heeft onze omzet een duidelijk stijgende lijn. Ook de abonnementstructuur is aanzienlijk verbeterd; we verkopen eigenlijk alleen nog maar 12 of 18 mnd. We zijn heel tevreden met de dienstverlening!”

www.fitout.be

Lees meer
Marc van Rossum, zaakvoerder 3 vestigingen Fit Out (België)

Een snellere groei in het ledental en omzet!

"Sinds onze samenwerking is er een snellere groei in het ledental en omzet. Ik ben heel enthousiast over de aanpak en begeleiding op maat. Nu heb ik vooral spijt dat we niet vroeger gestart zijn met Crown Consultancy!”

www.shefits.be

Lees meer
Cynthia van Rossum, zaakvoerder She Fit’s Mariakerke (België)

Crown Consultancy zet een winstgevende salesstructuur neer!

"Maarten de Croon van Crown Consultancy weet in fitnesscentra als geen ander een winstgevende salesstructuur op te zetten en aan te sturen!"

www.hiddenprofits.nl

Lees meer
Aernout Leezenberg, eigenaar fitnessmarketingbureau Hidden Profits

In 2006 zijn we gestart met de samenwerking en inmiddels zijn wij van 1 fitnessclub doorgegroeid naar een keten van 5 clubs.

"Maarten de Croon van Crown Consultancy is een gepassioneerde perfectionist en werkt zijn processen uit tot in de kleinste details. Met als resultaat: groei en tevreden klanten! In 2006 zijn we gestart met de samenwerking en inmiddels zijn wij van 1 fitnessclub doorgegroeid naar een keten van 5 clubs.

www.fitlinehealthclubs.nl

Lees meer
Carlo Mast, general manager Fitline Healthclubs

Een duidelijke visie betreft de verkoop en ledenbehoud processen

"Maarten de Croon van Crown Consultancy heeft een duidelijke visie betreft de verkoop en ledenbehoud processen die nodig zijn om een bedrijf succesvol te maken. Hij weet de processen duidelijk uit te zetten en de vinger aan de pols te houden. Maarten heeft een goede kijk op mensen en weet als geen ander of iemand in het bedrijf past bij het uitzetten van zijn verkoop en ledenbehoud processen.”

www.sportingclubdeuitweg.nl

Lees meer
Kevin Curiel, eigenaar Sportingclub de Uitweg Rotterdam

Ik hanteer de Crown Consultancy principes betreft ledenbehoud!

"Ik heb mee gedaan aan het "Crown Consultancy" programma van Maarten de Croon. Toendertijd nog in dienst van een grote fitnessclub in de omgeving van Utrecht en sinds 2013 mijn eigen Crossfit Gym begonnen (Crossfit Seyst – Small Group en Personal Training). Hier hanteer ik de zelfde principes wat ledenbehoud betreft!"

www.crossfitseyst.nl

Lees meer
Arnold Le Grand, eigenaar Crossfit Seyst

Crown Consultancy heeft voor ons de basis gelegd voor een groei naar 7 fitnessclubs!

"In 2008 zijn we gestart met de samenwerking met Crown Consultancy; toen nog bij onze eerste fitnessclub in Gouda aan de Industriestraat. De visie en processen die Crown Consultancy heeft ontwikkeld om te zorgen dat medewerkers klanten elke dag zo optimaal mogelijk helpen, hebben voor ons de basis gelegd voor een groei naar inmiddels 7 fitnessclubs in 2014. Wij kunnen Crown Consultancy van harte aanbevelen aan elke ondernemer die van zijn fitnessclub een professioneel en klantgedreven bedrijf wil maken." 

www.livingwellgouda.nl & www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Quinten Wiegers, eigenaar Living Well Gouda & Living Well Milon Club

Wil je jouw sales proces verbeteren/optimaliseren, dan kan ik je Crown Consultancy aanbevelen.

“In 2010 (+/- 800 leden) hebben wij bij Fitality Deurne het roer omgegooid door het plaatsen van de Milon Cirkel, invoeren van een lange termijn abonnementenstructuur en het opleiden van ons personeel in sales. Na 1,5 jaar stagneerden de cijfers (+/- 1000 leden) doordat er te weinig follow up en structuur was. Begin 2012 zijn wij gaan samenwerken met Crown Consultancy om nog meer structuur te krijgen, externe lange termijn coaching voor ons salesteam en focus te houden voor het management. Nu, 21 maanden (+/- 1200 leden) later, hebben wij onze samenwerking na het eerste jaar verlengd. Tevens hebben wij een intern callcentrum opgericht voor het contacteren van oud leden, prospects en met de bedoeling dit nog uit te breiden met retentie calls. Met een bepaalde visie, structuur en USP’s kan je een verschil maken ten overstaan van de concurrentie. Met een gestructureerd salesproces kan je deze visie laten renderen. Wil je jouw sales proces verbeteren/optimaliseren, dan kan ik je Crown Consultancy aanbevelen.”

www.fitality.be

Lees meer
Francis Loyens, zaakvoerder Fitality Deurne (België)

Deze expertise maakt voor mij het grote verschil

“Je salesproces is de slagader van je bedrijf. Crown Consultancy helpt je om hier een uitermate effectieve structuur en discipline in aan te brengen en zorgt er tevens voor dat elke medewerker continu getraind en opgefrist wordt om elke klant, elke dag optimaal te helpen. Dit is iets waar je als eigenaar nooit echt aan toe komt. En hiermee maakt deze externe partij – met ook hun diepgaande kennis op alle aspecten van een fitnessclub – voor mij het grote verschil! Absoluut aan te bevelen voor elke fitnessclub!"

www.wellnesscenteroosterbeek.nl

Lees meer
Wout ter Haar, eigenaar Fit en Wellnesscenter Oosterbeek

Op deze manier zijn we succesvol en boeken we resultaat

“Arthur Hogeveen van Crown Consultancy is sterk in het overbrengen van het proces: op deze manier zijn we succesvol en boeken we resultaat. De rollenspellen zijn heel goed, al zijn we nog niet zo goed als Arthur zelf (hij kan zelfs een doos rotte eieren verkopen). Ik ben erg blij met hun input.”

www.livingwellmilonclub.nl

Lees meer
Elly de Hoop, clubmanager Living Well Milon Club Bodegraven

Zeker aan te bevelen voor iedere fitnessclub die meer uit de markt en uit zichzelf wil halen!

“Door de samenwerking met Crown Consultancy is onze manier van werken totaal veranderd. We weten nu veel beter hoe we met potentiële klanten om moeten gaan om deze ook ‘makkelijk’ in te schrijven. Hierdoor hebben we – naast meer resultaat en concurrentiekracht – ook meer moed en lef gekregen om nog veel meer uit de markt te gaan halen. De continue ondersteuning die Crown Consultancy je hierbij biedt, is soms confronterend maar wel een drijvende kracht en motivator voor zowel de ondernemer als het team. Zeker aan te bevelen voor iedere fitnessclub die meer uit de markt en uit zichzelf wil halen!”

www.movadosports.nl

Lees meer
Inge Beelen, eigenaresse Movado Sports Goor

Dankzij de samenwerking zij