Werkwijze

Hoe uw fitnessclub wordt geholpen

De aanpak van Crown Consultancy zorgt ervoor dat uw medewerkers de juiste vaardigheden, tools en coaching krijgen om elke (potentiële) klant zo optimaal mogelijk te helpen. Met als doel dat iedere potentiële klant lid wordt en lid blijft. De specialisten van Crown Consultancy nemen u en uw team bij de hand om middels een stappenplan de Crown Consultancy klant- en doelgerichte aanpak volledig door te voeren en te implementeren.

Wat is de werkwijze?

Een zeer ervaren consultant van Crown Consultancy zal volgens een stappenplan de klant- en doelgerichte aanpak volledig implementeren. De consultant verzorgt daarbij op uw fitnessclub alle trainingen, levert de tools aan en zet een effectieve rapportage- en coachingsstructuur neer. Zo leert uw team o.a. de 10 stappen voor een zelfgenererend sportadvies (sales) proces.

Maximale motivatie

Zijn belangrijkste taak is om het team maximaal te motiveren om de nieuwe “manier van werken” zo snel mogelijk te implementeren. Vervolgens zal hij de vinger aan de pols blijven houden om de kwaliteit en resultaten te bewaken en verder te verbeteren. Opvolging door middel van herhaalbezoeken en opfristrainingen en wekelijks contact per mail / telefoon is daarbij cruciaal.

Gratis advies

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis adviesgesprek.